FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
13 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

BSI Kitemark™-certifierad, datasäkerheten du kan lita på
Xiaomis mesh-system ger full täckning för komplexa hemarrangemang
Xiaomi Mesh System AX3000 (2-pack) kombineras till ett mesh-nätverk som ger Wi-Fi 6-täckning i hela hemmet och täcker upp till 4 000 kvadratmeter utrymme. Xiaomi Mesh System AX3000 stöder mesh-nätverk med samma modell och/eller Mi Router AX9000 för upp till 10 enheter totalt. Signalen roamar mellan olika routrar automatiskt och sömlöst, så att du kan spela medan du går.
Nätsystem med självreparerande möjligheter
I ett mesh-nätverk skapat med Xiaomi Mesh System AX3000, när en misslyckad nod upptäcks, planeras hela nätverksarkitekturen om för att säkerställa normal mesh-nätverksdrift.
Det lättanvända meshsetet är smart och enkelt att installera
Xiaomi Mesh System AX3000 (2-pack) paket är förkonfigurerat på fabriken, så ingen komplicerad installation krävs, och den är redo att användas. Det är nu lätt att komma in i eran med höghastighetsinternet, utan någon expertis krävs.
Kom igång direkt och njut av blixtsnabbt Wi-Fi 6
Xiaomi Mesh System AX3000 (2-pack) erbjuder 2,4 GHz- och 5 GHz-band, var och en med 802.11ax-teknik. De två banden erbjuder en kombinerad trådlös dubbelbandshastighet på upp till 2976 Mbps. Det är nästan dubbelt så snabbt som en typisk AC1200-router. 1024 QAM-tekniken är också snabbare än Wi-Fi 5:s 256 QAM, så du behöver inte vänta på höghastighetsanslutning till Internet.
160MHz hög bandbredd för en fantastisk upplevelse
Om bandbredden är som en motorväg är konventionella 2-filiga trafiksystem alltid överbelastade. Med Xiaomi Mesh System AX3000 (2-pack) fördubblas dock bredden på varje körfält och hastigheterna i 5GHz-bandet. Njut av en ultimat smidig onlineupplevelse, även när du ansluter till flera enheter.
Högeffektiv OFDMA-överföring gör internetåtkomst smidigare för flera enheter
OFDMA-teknik tillåter routrar att bearbeta dataflöden från flera enheter samtidigt när stora enheter kräver dataöverföring, vilket effektivt minskar nätverksstockning och minskar latensen avsevärt.
Stabil onlineanslutning för 254 enheter samtidigt
Den smarta hemtiden för in ett ständigt ökande antal anslutna enheter i hemmet. Varje Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack)-produkt kommer med 256 MB RAM för att tillgodose enstaka komplexa miljöer med ett stort antal enheter som familjesammankomster eller fester, så att stabil anslutning och respons säkerställs i tid.
Inte bara energieffektivt, utan mer hållbart
Target Wake Time-teknik ansluter endast när en sändningssignal tas emot, annars förblir i viloläge. Detta minskar effektivt den genomsnittliga strömförbrukningen vid anslutning till Wi-Fi-enheter och förlänger produktens livslängd.
En enklare, smartare användarupplevelse
Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) stöder intelligent kontroll via Xiaomi Home/Mi Home-appen, vilket förenklar nätverkskonfigurationen så att även nybörjare enkelt kan komma åt höghastighetsnätverk.
Ett paket, fler alternativ
Om detta paket inte uppfyller dina behov erbjuder vi även Xiaomi Mesh System AX3000 (1-pack). Oavsett om du bor i en liten lägenhet eller ett stort hus med flera våningar har vi rätt on-demand-lösning för dig för att skapa den internetuppkoppling du vill ha.
Cool svart rektangel kubformad design
Dolda dubbelbandsantenner med hög prestanda, termisk arkitektur av torntyp, stor kanalkonvektion och extra stor metallkylfläns säkerställer stabil drift.
Större specialistteknikstöd

Strålformning – riktad förbättrad signal för större täckning.
BSS-färgning – Rimlig algoritmoptimering minskar störningar mellan olika Wi-Fi-nätverk
WPA3 – Ny generation av säkert krypteringsprotokoll säkerställer datasäkerhet i hemnätverket
IPv6 – Mer adressutrymme för effektivare vidarebefordran och säkerhet

Anmärkningar:* Bilderna på den här sidan är illustrationer och designen på den verkliga produkten kan skilja sig åt.*Xiaomi Mesh System AX3000 erhöll Kitemark™-certifieringen för IoT-enheter för bostäder från British Standard Institution (BSI), företaget för förbättringar och standarder för företag. Dessutom fick Xiaomi Home-appen Kitemark™-certifieringen för säkra digitala applikationer. Att erhålla Kitemark™-certifieringarna innebär att Xiaomi-produkter överensstämmer med bästa säkerhetspraxis, inklusive standarden EN303645 utfärdad av European Telecommunications Standards Institute (ETSI).* Ett fel på den första noden som är ansluten till ISP kommer att stänga av Internetåtkomsten för hela nätverket, förhindrar självreparation. Detta täcker därför inte den första mesh-noden som används för ISP-fiberoptisk anslutning.* Endast de två Xiaomi Mesh System AX3000-enheterna i satsen är föranslutna till varandra på fabriken - detta tillhandahålls inte för alla Xiaomis mesh-routerprodukter. * 2 976 Mbps är den maximala teoretiska trådlösa hastigheten när 2,4 GHz (576 Mbps) och 5 GHz (2 402 Mbps) banden används samtidigt



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.