FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
2 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

COVID-19: Påverkan på grossist- och konsultverksamheten samt förslag från Merkandi

"COVID-19, även känd som corona, är idag en av de största överraskningar av året och leder till betydande droppar i vinster i många företag, och i vissa branscher ens lay-offs. De negativa effekterna av pandemin är mycket känt i ekonomiska termer. Hur har COVID-19 epidemin påverkat Sammantaget parti?

Situationen är kaotisk både på Internet och på TV. Medierna är outdoing varandra presentera ofta avvikande information. Medan själva viruset är dödlig och bör inte underskattas, lager nedläggningar och leveransproblem är ganska marginell. Det hela verkar vara i en stabil och oavbruten situation. Vi kommer att försöka presentera hela situationen i svaren på de vanligaste frågorna.

Hur världens partihandel för närvarande ser ut?

De begränsningar som regeringarna i de flesta länder i världen och beslut vissa företag kan påverka på olika sätt två grundläggande aspekter:

Transport

Situationen för transport är för närvarande oförändrad. Trots de begränsningar som olika länder, internationell transport sker på ett standardiserat sätt. Den enda besvär kan vara förlängda leveranstider på grund av gränskontroller, men dessa är endast smärre förseningar och inte omöjligheten att slutföra order. Det finns därför ingen anledning till oro när det gäller internationella godstransporter.

Handel

I många länder har restriktioner införts på olika delar av näringslivet. Köpcentra, kaféer, klädbutiker, och andra företag fungerar inte eller fungerar i begränsad omfattning. Om detta tas om hand? Enligt vår mening, nej, eftersom endast ett fåtal branscher har drabbats, medan resten arbetar utan problem, och en del har till och med rekordförsäljning. Dessutom är vi i färd med att lyfta en del av dem, som för oss närmare återvända till normalitet.
I de flesta fall, grossister fungerar normalt, även om det naturligtvis beror till stor del på den bransch där de är verksamma. Kläderna grossisterna har färre order på grund av nedläggningar butik, men att de fortfarande fungerar. Därför finns det ingen anledning till oro.


Merkandi team och kundservice

Den Merkandi laget har tränat fjärr arbetar för 5 år. Vi har nödvändig utrustning, verktyg och kunskap, tack vare vilket vi kan tillhandahålla tjänster på högsta nivå utan några svårigheter. I dagsläget arbetar hela vårt team på distans och på grund av vår professionalism i detta avseende denna förändring förblir praktiskt taget omärklig till våra kunder. Vår kundtjänst Office fungerar normalt från måndag till fredag ​​från 7:30 till 15:30 på alla tillgängliga kontaktvägar - Skype, telefon, chatt och e-post. Vi inbjuder dig att kontakta oss.

Är det en bra tid att investera?

I dagsläget många företag att ge upp sina investeringar på grund av rädsla för framtiden. Detta beror delvis förståeligt eftersom det inte finns något behov av att samla varor i en stängd butik. Ändå är det en bra tid att investera av flera skäl:

  • Partihandel måste alltid reagera i förväg. Om begränsningarna i ett visst land kommer att lista begränsningen i en månad, måste affärerna beställa varan idag.
  • Vi observerade att många grossister redan har lyckats anpassa sig till snabba förändringar. De har utökat sitt erbjudande till att omfatta första hjälpen produkter såsom handskar, masker, desinfektionsmedel geler och andra skyddsprodukter. På så sätt har de reduceras till ett minimum de negativa effekterna av den nuvarande situationen som orsakas av COVID-19, och en del har till och med rekordförsäljningsresultat.
  • Även om vissa butiker har stängts och folk har förbjudits från att lämna sina hem, finns grossist industrin fortfarande. Antalet online-beställningar har ökat markant, vilket garanterar kontinuitet och stabilitet för entreprenörer.

Vilka förändringar gör pandemin sätta i grossistbranschen?

Tyngdpunkten här är på att förändra människors attityder gentemot den nuvarande situationen. Besparingar kommer att utgöra en viktig pelare för familjer och företag. Detta innebär att även efter det att alla restriktioner har hävts, kommer online shopping fortsätta att njuta av störst intresse. Därför, enligt vår mening, är det online-försäljning som för närvarande den bästa inriktningen av utvecklingen för företag som sysslar med parti- och detaljhandel.
Den andra viktiga förändringen i det sociala livet är synen på hygien, som har blivit ännu viktigare i den nuvarande situationen. Det är därför som produkter relaterade till den uppnå rekordförsäljning. Efter pandemin kommer efterfrågan att minska, men det antas att hygien och personlig skyddsutrustning varor kommer att fortsätta att vara i hög efterfrågan. Utvidga sortimentet till att omfatta sådana produkter kan ha mycket positiva effekter. Man bör dock komma ihåg, som snart kommer marknaden att vara mycket mättat med dem, så vi rekommenderar måttliga och förnuftiga investeringar.

Är det ett bra tillfälle att skapa ett konto på Merkandi?

Vi tror att det är, eftersom:

  • Kontot på Merkandi är giltigt i 12 månader, och Merkandi förbinder sig att börja räkna giltighetstiden från slutet av pandemin. Bara kontakta oss för att förlänga giltighetstiden för ditt konto.
  • Den nuvarande situationen är ett bra tillfälle för nya investeringar. Detta gäller både sökandet efter nya affärsmöjligheter och inköp av varor till lägre priser. Den nuvarande situationen gynnar prisförhandlingar.

För att sammanfatta

Även om pandemin har spridit sig kraftigt i vissa länder, vi har det under kontroll just nu. Regeringar erbjuda finansiering, många länder har redan nått, eller till och med passerat toppen av epidemin, och de begränsningar som finns lyfts. Medan hela situationen kommer säkert förändra vår vardag kommer partihandeln förbli densamma. Därför, trots smärre olägenheter, de flesta lager och grossister fungerar och kommer att fortsätta att fungera opåverkad. Vi uppmuntrar dig därför att göra transaktioner, söka nya affärsmöjligheter och utveckla din grossistverksamhet. Under tiden kommer vi att försöka att hålla dig informerad om den aktuella situationen i hela branschen. Vi önskar dig god hälsa, Merkandi laget.

Auktor:
Merkandi - B2B affärsplattform

Merkandi - B2B affärsplattform

Merkandi är en internationell grossistplattform för varor som erbjuds samtidigt i ordinarie grossistverksamhet, men också från exekutörer, produktion och lageröverskott, likvidation av företaget, varor som returneras till kunder etc.

Tidigare inlägg
Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.