FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
2 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Automatiserad verksamhet

Automatiserad verksamhet

När du gör affärer bör du vara uppmärksam på den allt snabbare tekniska utvecklingen i världen. Att effektivisera ett företags verksamhet kan ge överraskande resultat, vilket gör att vi kan nå ett antal tusentals företag.

Automation är vägen till framgång

Ett av de viktigaste elementen som gör att vi kan lyckas i e-handeln är automatiseringen av alla aktiviteter. Denna lösning gör det inte bara möjligt för kunden att tillhandahålla de bästa och bekvämaste tjänsterna, utan kommer också att säkerställa säkerheten i företaget. Arbetsautomation är en aktivitet som introduceras av fler och fler företag, inte bara globala och stora utan också lokala och mycket mindre. Du behöver inte ändra strukturen på ditt arbete och tjänster omedelbart för att automatisera ditt företag. Systematiska och gradvisa förbättringar kommer säkert att ha samma effekt och gör att du dessutom kan göra några besparingar - de medel som sparas från en automatiserad operation kan användas för andra åtgärder, vilket först kommer att resultera i en lavin av sparpengar.

ERP-system vs WMS-system

De mest populära automatiseringssystemen inom e-handeln är de som är relaterade till lagring och montering av paket. De är bättre kända som ERP (eng.Enterprise Resource Planning) och WMS (eng.Warehouse Management System). I det första fallet väljer vi ett mer omfattande system som fokuserar på företagets övergripande ledning, medan det andra ansvarar för att kontrollera situationen i hallar och lager. ERP systemet kommer att ge oss ständig tillgång till information, till exempel: hur många lager vi har kvar, var är leveranserna, vad är den ekonomiska situationen, för att besluta om beställning av produktion eller andra aktiviteter. Det andra av de populära WMS systemen kommer att tillhandahålla den information som krävs för att hitta produkter i lagret eller för att kontrollera leveransen med avseende på beställningen.

Automation och Robotics

Denna aktivitet är direkt relaterad till snabbare tekniska framsteg, vilket möjliggör skapandet av en robot som är ansvarig för alla typer av arbete som kräver stora mänskliga resurser.

Auktor:
Merkandi - B2B affärsplattform

Merkandi - B2B affärsplattform

Merkandi är en internationell grossistplattform för varor som erbjuds samtidigt i ordinarie grossistverksamhet, men också från exekutörer, produktion och lageröverskott, likvidation av företaget, varor som returneras till kunder etc.

Tidigare inlägg Nästa inlägg
Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.