FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
23 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

MOMS i nätverk - dvs. MOMS förändringara i internethandeln

MOMS i nätverk - dvs. MOMS förändringara i internethandeln

Förändringarna i momsen för onlinebutiker som föreslagits av Europeiska kommissionen har omtalats under en tid. Dessa förändringarna kommer främst att beröra mikroföretag, de så kallade nystartade företagen och små och medelstora företagen, och ännu viktigare är att deras kunder också kommer att dra nytta av förändringarna.

Moms uppgörelse - den grundläggande förändringen är momsfaktureringen - efter att ändringarna har införts kommer företagaren att behöva bosätta sig kvartalsvis i det land där hans internationella handel är, och inte som tidigare i varje land där transaktionen ägde rum. Syftet med denna lösning är att hjälpa företagare att spara pengar på moms i varje jurisdiktionsland, men också att spara på serviceavgifter som utförs med hjälp av internationella assistenter. En annan förbättring är en internetplattform speciellt förberedd för momsservice. Det är viktigt att plattformen stöds på företagarens modersmål.

Begränsning momsbedrägerier - det kommer också att ske förändringar i förhållande till momsbedrägeri och bedrägeri som involverar varor utanför EU som är värda mindre än 22 euro. Denna lösningen kommer inte bara att bidra till korrekt märkning av utländska transporter och deras värde, utan också att till att ge bekvämlighet för kunderna som hittills har fått betala ytterligare tull etc. vid köp av utländska varor.

Skrivna ordet beskattning - den föreslagna förändringen av moms inkluderar också ändringar i beskattningen av det skriftliga ordet, men i dess elektroniska form. Hittills har den lägsta momsen debiterats på papper och alla tidskrifter. Med den nya förändringen skulle moms minskas när det gäller elektroniska medier, dvs. ljud- och elektroniska böcker. En sådan situation skulle säkert behaga inte bara bibliotekshandlare utan också många bokhandlare.

Handel i Storbritannien - en annan viktig aspekt kommer till de föreslagna ändringarna. Entreprenörer som planerar att bedriva e-handel i Storbritannien kommer att omfattas av de nya bestämmelserna. Den första är frånvaron av en skyldighet att bo i Storbritannien när man driver en onlinebutik, och den andra är omfattningen av europeisk lagstiftning om redovisning och betalning av momsintäkter för tjänster och varor som säljs i hela EU.

Auktor:
Merkandi - B2B affärsplattform

Merkandi - B2B affärsplattform

Merkandi är en internationell grossistplattform för varor som erbjuds samtidigt i ordinarie grossistverksamhet, men också från exekutörer, produktion och lageröverskott, likvidation av företaget, varor som returneras till kunder etc.

Tidigare inlägg Nästa inlägg
Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.