FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
2 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

En bra bild säljer verkligen!

En bra bild säljer verkligen!

Erbjudandets attraktivitet bestäms av många faktorer - vissa är beroende av oss, andra inte. En av de saker du säkert kan genom att granska erbjudandets utseende är produktfotopolicyn. Bra resultat att synen hos varje besökare på Merkandi-webbplatsen - precis som alla andra försäljningswebbplatser - landar på den. Om du vill se ditt erbjudande måste du ta hand om dess visuella sida. I den ytterligare delen av guiden ser du att det inte tar mycket tid och inte kräver mycket arbete.

Vilka foton som inte ska läggas till

Liten - ett foto på 50x50 pixlar har absolut ingenting, logotypen är oläslig och när den zoomas in ser den bara dålig ut.

Utan skärpa - om du inte ser mycket på det, tänk hur mycket den potentiella köparen kommer att se på det.

Innan beskärning - Huvuddelen av fotot bör ägnas åt de produkter du erbjuder. Om fotot till stor del lägger till det som ett foto av ditt företag i avsnittet Grossistdata - Ytterligare data [https://merkandi.pl/dashboard/wholesales/addition/] och ta några andra bilder för varorna du säljer.

Vilka foton att lägga till 

Förstoring - kom ihåg att fotot blir större efter miniatyrbilden. Ju mer produkten ser ut efter att ha förstorat den, desto bättre är chansen att köparen är intresserad av den.

Klart och tydligt - detta gäller inte bara produkten utan också förpackning, pall och transportskydd. Det är också viktigt att exponera eventuella defekter och skador på varorna. På detta sätt undviker du exklusiva missförstånd med köpare.

En presentation av produkten, inte miljön - produktsortimentet måste vara på huvudagendan.

Så hjälper du dig själv med fotobearbetning

Smarttelefonapplikation - erbjuds av operativsystemet, du kan redigera foton med applikationen installerad på telefonen.

Pixlr (https://pixlr.com/) - en gratis grafisk applikation som underlättar att titta på foton, fungerar från inställningsnivå, allt du behöver göra är att skapa ett konto på webbplatsen, användare!

IrfanView (http://www.irfanview.com/) - ett gratis bildbehandlingsprogram, inklusive formatändringar, skärpa, beskära.

Auktor:
Merkandi - B2B affärsplattform

Merkandi - B2B affärsplattform

Merkandi är en internationell grossistplattform för varor som erbjuds samtidigt i ordinarie grossistverksamhet, men också från exekutörer, produktion och lageröverskott, likvidation av företaget, varor som returneras till kunder etc.

Tidigare inlägg Nästa inlägg
Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.