FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
2 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Vi har inrättat en butik eller klädaffär - var kan du få varorna?

Vi har inrättat en butik eller klädaffär - var kan du få varorna?

Att äga sitt företag är förmodligen en dröm för många. Väldigt många människor är inte medvetna om ägarens ansvar - den här artikeln är ett litet kompendium av kunskap om hur man startar sitt egna klädföretag.

När du startar ditt egna företag är det naturligtvis viktigt med alla dokument och de juridiska aspekterna som är avgörande vid startandet av vårt önskade företaget. Dessutom lokalerna - lokalfrågan får inte vara ett snabbt beslut utan måste vara ett väl genomtänkt beslut, eftersom det kommer att vara platsen där alla klädvarorna som vi tänker sälja kommer att placeras.

Var får man tag på kläderna som skall köpas in till salu till vår butik? Vilka varor bör jag köpa?

De framtida ägarna av klädbutiker och små butiker översvämmas av dessa frågor. Svaret är enkelt, men inte så självklart för alla. Det finns många sätt att köpa fullvärdiga klädvaror, men vi kommer att hänvisa till det bästa.

Stationär och online grossister

Det bästa sättet för inköp av ett sortiment av kläder är att besöka stationära grossister eller surfa på nätet på jakt hos grossister efter de önskade varorna. Detta alternativ i början gör, att vi kan köpa in grossist - och långvariga varor. Det är oerhört viktigt att definiera målgruppen till vilken varorna skall säljas.

Importerade kläder

Att köpa kläder från utlandet är mycket populärt - de västra och östra marknaderna öppnar sig mer och mer och erbjuder möjligheter av inköp av sortiment av hög kvalitet.

Indien - nyligen har populariteten för den asiatiska kulturen och stilen ökat, vilket ger möjligheten att tjäna pengar på det asiatiska sortimentet. Importen av kläder från Indien är intressant eftersom indiska kläder, precis som det kinesiska, är billigt och lönsammt att importera. Dessutom är det försäljningsbara varor - kläder och skor importerade därifrån frestar till ett mycket lågt pris och ett stort urval av modeller och färger, vilket innebär ett utökat erbjudande för kunden.

Europeiska unionen - importen av kläder från utlandet är ett av de mest populära sätten att leverera butiker och klädaffärer i Polen. Polens anslutning till Europeiska unionen har skapat nya möjligheter för företagare - import av kläder och skor från EU-länder kräver inte särskilda tillstånd och, det som är viktigast av allt, ingen tull finns. Dessutom möjliggör de europeiska ländernas närhet enkel och snabb leverans av butiker samt en obegränsad valmöjlighet av varor.

 

Den breda marknaden som erbjuds av Kina eller Indien och de attraktiva priserna på enskilda sortiment är naturligtvis en verklig konkurrens för den europeiska marknaden, men det beror också på företagaren - storleken på de importerade varorna, samarbetet och mångfalden av sortimentet kommer att ha en slutlig inverkan på leverantörens val och slutliga sortiment.

Ovanstående frågorna behöver ett ytterligare förtydligande - huruvida vi kommer att arbeta självständigt med en utländsk tillverkare eller överlåta det till personer som deltar i denna typen av aktivitet varje dag. Det är bra att känna till näringslivet och hitta rätt importörer som kommer att ta hand om importen av sortimentet från det givna landet - som tar över alla skyldigheter och som kommer att stötta oss med: dokumentation, tillstånd, lämplig transport etc.

Auktor:
Merkandi - B2B affärsplattform

Merkandi - B2B affärsplattform

Merkandi är en internationell grossistplattform för varor som erbjuds samtidigt i ordinarie grossistverksamhet, men också från exekutörer, produktion och lageröverskott, likvidation av företaget, varor som returneras till kunder etc.

Nästa inlägg
Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.