FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
23 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Pris per styck eller totalpris?

Pris per styck eller totalpris?

När det gäller vissa erbjudanden - särskilt lager, varor från likvidation eller överskottsvaror - är det ganska vanligt att fastställa priset för hela produktsortimentet. Det är en enklare och bekvämare lösning - om vi fortfarande säljer varor som helhet, är det inte vettigt att ställa in priset per styck, eller hur? Tja i princip inte :-).

Priset per styck gör det möjligt för köparen att enkelt uppskatta värdet på varorna.

Det är mycket lättare att bedöma om produkten är attraktiv för köparen, och särskilt för hans kunder. Slutligen är varorna som köps i grossisthandeln avsedda att rikta in sig på detaljhandelsmarknaden, där endast priser i ett sådant format används.

Priset per styck är mer attraktivt.

Och inte bara för att det är lägre. Våra dagliga vanor är betydande, men oftast är vi konsumenter i första hand, även om vi arbetar professionellt på grossistmarknaden.

Priset per styck är enklare att jämföra.

Innan köparen beslutar om ett specifikt erbjudande kontrollerar han varorna från olika källor. Det finns ingen mening med att hindra honom i denna verksamheten - även om det är betydande, är priset inte den enda faktorn som bestämmer köpet av ett visst lager.

Så när ska man använda priset för helheten?

I det sista alternativet :-). Om erbjudandet avser mycket icke-standardprodukter (produktionslinjer, maskinuppsättningar) är det motiverat att ange priset i sin helhet. I andra fall är det bättre att ange priset per styck.

Auktor:
Merkandi - B2B affärsplattform

Merkandi - B2B affärsplattform

Merkandi är en internationell grossistplattform för varor som erbjuds samtidigt i ordinarie grossistverksamhet, men också från exekutörer, produktion och lageröverskott, likvidation av företaget, varor som returneras till kunder etc.

Tidigare inlägg Nästa inlägg
Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.