FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
23 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Hjälp och tips

Populära ämnen

Efter att ha registrerat sig på vår webbplats har varje Merkandi-användare möjlighet att kontakta säljare som har intressanta erbjudanden.

Kontakten med säljaren är möjlig på flera sätt:

1. Via kontaktformuläret på erbjudandesidan - efter att ha klickat på fliken Grossistdata, finns det längst ned till höger i erbjudandet knappen Skicka meddelande som öppnar fönstret med kontaktformuläret. Med den kan du skicka en direkt förfrågan till grossisten. När du skickar en förfrågan från detta formulär ser säljaren titeln på det erbjudande som meddelandet skickades i ämnet för meddelandet.

2. Via kontaktformuläret i grossistprofilen - vid frågor om tillgängliga varor eller annat - är det enklaste sättet att använda formuläret i grossistprofilen. Meddelandet skickas direkt till användaren.

3. Via kontaktuppgifter - på höger sida av varje erbjudande (efter inloggning), på fliken Grossistprofil och i grossistens profil, ser du direktdata till grossisten, inklusive telefonnummer, faxnummer och lagerplatser. Vilken information som finns tillgänglig beror bara på grossisten, eftersom han publicerar och uppdaterar den regelbundet.

Här kan en fråga uppstå - vad är skillnaden mellan kontakt genom Merkandi och direktkontakt? Meddelanden som skickas via formuläret skickas till Merkandi kontots inkorg. Dessutom skickas de också till mottagarens e-postadress. Svaret är liknande - meddelandet skickas till kontaktrutan och e-postadressen.

En lika viktig aspekt av kontakten är vad vi skriver eller frågar om. Det är viktigt att fråga om allt viktigt utan onödigt innehåll. Det är bäst att använda korta, specifika frågor, till exempel: vad är priset för en order på 100? Är kläderna originella? etc. Nyheter om den genomförda aktiviteten, års erfarenhet på marknaden etc. minskar sannolikheten för ett svar - förfrågan om varorna används inte för att presentera ditt företag. Dessutom har inte alla grossister tid att svara på meddelanden fortlöpande. För att få information så snart som möjligt är det bäst att ringa grossisten och fråga om de produkter som erbjuds på Merkandi. Oftast kommer vi också att få information om andra lager som för närvarande erbjuds.

Och slutligen, något mycket viktigt - vissa grossister, särskilt under sommaren och i slutet av året, tar lager eller har en semesteruppehåll. Du bör överväga detta innan du lämnar en negativ eller neutral kommentar efter dagen för att vänta på ett svar.

Hur skriver jag en kommentar?

Ange profilen för det valda lagret och tryck sedan på &ldquo-knappen; Lämna feedback. Ett fönster visas där du ska fylla i:

 • typ av kommentar (negativ, neutral och positiv)
 • beskrivning / innehåll
 • utvärdering av enskilda områden (artikelns överensstämmelse med beskrivningen, kontakt med säljaren, tid för beställning och transportkostnader)

Kommentaren bestäms med hjälp av ett stjärnsystem som sträcker sig från 1 till 5, vilket gör det möjligt för andra användare att snabbt och enkelt och utan att gå in i detaljerna, utvärdera grossistens trovärdighet.

Efter att ha sparat klassificeringen skickar systemet det för moderering. Efter godkännande av Merkandi kommer den att publiceras på plattformen.

Grossister som vill ställa ut sina produkter på Merkandi måste genomgå en positiv verifieringsprocess av sin verksamhet. Vi ber säljare att skicka två aktuella dokument som bekräftar den deklarerade affärsverksamheten. Det måste skanna originaldokumenten, t.ex. bekräftelse av tilldelning av momsnummer, EU-momsnummer eller TIN-nummer. Vi utför också andra verifieringar som gör det möjligt för oss att bedöma företagets tillförlitlighet, bekräfta äktheten av dokument och utesluta efterliggande av företagets representant.

I Merkandi säljs varor endast av handlare. Individer har inte tillgång till försäljningsmöjligheter.

Merkandi internationella grossisthandelsplattform är en plattform som associerar grossister och köpare främst från Europa. Vårt samhälle är en stängd, men växande grupp av tillverkare, grossister, handelsförmedlare, distributörer och butiksägare som varje dag erbjuder eller vill köpa varor från aktier, fogdeauktioner, överskottsproduktion eller försäljning. Huvudmålet är att göra det lättare för handlare att hitta pålitliga affärspartners, skapa kontakt med dem och i slutändan - fruktbart samarbete.

Merkandi erbjuder sina användare tillgång till en databas över grossister som huvudsakligen erbjuder råvarulager - grossistkvantiteter av mycket billiga produkter från överskottsproduktion, lager, varor från konsumentavkastning, slut på serie, lagerlager, t.ex. från säsongsförsäljning, samt utrustning efter utställning och efter leasing samt varor från från avveckling av butiker, grossister, lager och olika industrianläggningar.

Tack vare den tydliga presentationen av produkter i katalogen och en lättanvänd webbläsare möjliggör Merkandi-plattformen snabb och intuitiv sökning efter produkter och relevanta affärspartners.

Tillgång till kontaktuppgifter för verifierade grossister som erbjuder aktier. Efter att ha registrerat sig på webbplatsen och betalat årsabonnemanget får användaren tillgång till en omfattande databas med kontaktgrossister (adresser, telefonnummer, webbplatser och e-postadresser till företag) som handlar med försäljning av lager- och försäljningsprodukter. eller en rad varor, kommer de inte att tvingas spendera timmar och ofta fruktlösa sökningar efter grossister på deras webbplatser. Efter att ha loggat in på vår webbplats, efter att ha klickat på grossisterna, kommer du att få en lista över beprövade företag som handlar med grossistlager. Verifierad, eftersom var och en av grossisterna är verifierad, vilket består i att kontrollera dess trovärdighet av våra anställda. Tack vare detta kan alla användare av Merkandi-handelsplattformen vara säkra på att de bara har att göra med fysiskt existerande företag som verkligen säljer aktier, försäljningsställen eller överskott. Alla som vill publicera sitt erbjudande på Merkandi är föremål för verifiering.

Dessutom innehåller varje grossist information som hjälper köparen att kontakta och köpa de produkter som säljaren erbjuder. Denna information gäller bland annat leveransformer av varor, betalningsmetoder för de köpta varorna, språk på vilka du kan kontakta grossisten. PREMIUM-kontoanvändare ser också åsikter som ges ut till grossister av andra köpare.

För enkelhets skull finns det på Merkandi webbplatsen också möjligheten till en avancerad sökning efter grossister. Listan får alltså endast omfatta grossister från det land som användaren har valt, t.ex. grossister från Tyskland, grossister som endast erbjuder produkter från en utvald bransch eller underindustri (grossister som erbjuder t.ex. kläder, varor för barn, varor från likvidation av företag) eller en viss produktgrupp, t.ex. nya produkter, renoverade varor. Det är också möjligt att endast visa de grossister som erbjuder varor på begäran.

Tillgång till produktkatalogen organiserad i kategorier och underkategorier. Nya aktierbjudanden varje dag. Tack vare handelsplattformen Merkandije kan användare få detaljerad information om de billigaste erbjudandena på den europeiska marknaden inom en timme. Dessutom, i beskrivningen av erbjudandet, tillhandahåller grossister detaljerad information för att hjälpa användarna att fatta ett köpbeslut, t.ex. information om priset, om kvantiteten som är tillgänglig för försäljning, om minsta köpkvantitet, om möjligheterna att reglera betalningen och leveransvillkor. Att ha sådan information gör det lättare att jämföra och välja det bästa erbjudandet på marknaden för köparen.

För att minska risken för online-köp erbjuder Merkandi-plattformen sina användare tillgång till kontaktdatabasen endast för tidigare verifierade grossister. Dessutom har webbplatsen ett opinionssystem som är en samling information om grossister. Dessa kommentarer är en form av transaktionsöversikt av köpare som rekommenderar eller avråder från samarbete med en viss grossist.

Merkandi-plattformen erbjuder också: kontaktformulär för att underlätta kontakten med den valda grossisten, ett nyhetsbrev med information om nya erbjudanden, viktiga ändringar på webbplatsen, kampanjer och öppet från måndag till fredag, där användare kan få hjälp på ett av de många språk som stöds.

Sammanfattningsvis stöder Merkandi grossistplattform byggandet av ett nätverk av affärskontakter. Det gör det lättare att hitta pålitliga grossister som erbjuder lager från industrin av intresse för köparen, och möjliggör också snabb och enkel kontakt med grossisten och köp av de billigaste produkterna på marknaden.

Merkandi-plattformsanvändare som är intresserade av att köpa specifika varor som publiceras på portalen har möjlighet att kontakta säljare via telefon eller e-post. En stor andel av köparna bestämmer sig för att skicka en förfrågan - antingen via kontaktformuläret som finns i grossistprofilen eller direkt till e-postadressen från grossisten. Hur RFP själv formuleras avgör ofta om säljaren skickar sitt svar.

Här är några tips som hjälper dig att förbereda en specifik förfrågan om varorna eller samarbetet som är förståeligt och intressant för säljaren.

 1. Erbjudandeförfrågan - förfrågan ska formuleras på säljarens språk - om säljaren är ett företag från Tyskland använder vi tyska eller engelska. Om förfrågan riktar sig till ett företag från Frankrike - bör en sådan förfrågan riktas på franska etc. Om vi till exempel inte kan franska är det värt att använda Google / Bing eller Yandex. Det kommer säkert att underlätta upprättandet av korrespondens.
 2. Förfrågningens innehåll - i förfrågan bör du först presentera företaget vi representerar och ange de produktgrupper som vi letar efter. Ange sedan namnet på produkten / annonsen eller en länk till erbjudandet på Merkandi som vi är intresserade av och be om bekräftelse på tillgängligheten av denna produkt, erforderliga minsta antal hämtning, pris, leveranstid etc.
 3. Korrekta kontaktuppgifter - det är mycket viktigt att ange dina aktuella kontaktuppgifter i förfrågan, tack vare vilken säljaren kan kontakta oss utan problem via telefon eller e-post.
Med hjälp av funktionen ”klippbordet” kan du skapa listor över erbjudanden du är intresserad av och sedan skicka en tillgänglighetsförfrågan till flera grossister. På så sätt får du enkelt veta mer om produkter du tänker köpa. Du kan även använda klippbordet för att skapa en lista över produkter du vill titta på senare. Erbjudandena kommer att finnas kvar i klippbordet under en viss tid, beroende på hur länge cookiefilerna är giltiga. Vill du behålla erbjudandena du är intresserad av för en obestämd tid kan du lägga till dem i dina favoriter på ditt konto hos Merkandi.
För att köpa på Merkandi måste du registrera ett konto och betala en prenumeration. Efter betalning aktiveras ditt konto och du får tillgång till säljarens kontaktuppgifter.
Merkandi säljer inte de varor som visas på webbplatsen - säljarna är verifierade grossister. Uppgifter om lagerplatser finns i deras profiler och finns tillgängliga efter registrering och betalning av kontot.

Om du är en köpare

Om du inte har en aktiv säljfunktion har du statusen "köpare" i vårt system. Detta innebär att säljare bara kan se ditt namn och datum för anslutning till Merkandi. För att låta dem se dina data måste du först godkänna den. Du kan göra det i avsnittet Mina data -> Samtycke -> Jag godkänner att dela mina kontaktuppgifter. När du har valt det här alternativet och bekräftat det kommer data att visas för säljarna i meddelandemodulen på användardashboardet. Som standard är det här alternativet inaktivt eftersom det är du som bestämmer om du vill dela dina data eller inte.
Det uttryckta samtycket kan när som helst dras tillbaka, vilket omedelbart kommer att dölja dina uppgifter.

Uppgifter presenterade efter samtycke:

 • Förnamn och efternamn
 • Telefonnummer
 • Adressdata

Din e-postadress kommer under inga omständigheter att presenteras.

Viktiga anteckningar:

 • Det är inte möjligt att välja de data som ska presenteras. Efter samtycke visas alla uppgifter som anges ovan.
 • Det är inte möjligt att välja säljare som dina uppgifter kommer att avslöjas för. Samtycke till att dela data är globalt och gäller alla samtal.
 • Både samtycke och återkallande av samtycke är retroaktiva. Detta innebär att data i båda fallen kommer att delas eller döljas i alla tidigare konversationer.
 • Uppgifterna är endast tillgängliga i meddelandemodulen som utbyts med säljare. De finns inte i någon annan offentligt tillgänglig databas och säljarna som du inte har haft kontakt med kan under inga omständigheter se dina uppgifter.

Om du är en säljare

Om du har säljarens funktion aktiv kommer dina data alltid att visas vid varje meddelande som utbyts med en annan användare. Samtycket att dela data är nödvändigt för att aktivera din säljfunktion. Detta är en datamängd som också finns i din lagerprofil. Det spelar ingen roll om det är kunden som har kontaktat dig eller om det är du som kontaktar en annan grossist för att samarbeta eller köpa varor. Det är inte möjligt att dölja dessa data. Om du inte går med på att dela dem är det enda alternativet att inaktivera säljarens alternativ, vilket innebär att du inte kan sälja eller visa dina produkter på Merkandi.

Du behöver hjälp?

Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.